Tuomo ja harrastukset

Olen Tuomo Burman. Synnyin Kiteellä 1963. Olen ollut syntymästäni saakka täysin sokea. Nyt asun Kuopiossa ja minulla on Mervi-niminen vaimo. Mervi on syntyisin Sipoosta. Itse olen asunut Kiteen ja Kuopion lisäksi myös Vantaalla ja Kiuruvedellä.

Keskeistä elämässäni on, että uskon Jumalaan. Yritän elää Jumalan tahdon mukaista elämää. Rukous ja Raamattu ovat minulle tärkeitä asioita.

Harrastukset

Kirjat

Lukeminen ja äänikirjojen kuunteleminen ovat minulle tärkeitä asioita. Luen vuodessa useita kymmeniä kirjoja. Kirjat ovat minulle keskeinen tapa tutustua uusiin paikkoihin ja asioihin. En juurikaan seuraa televisiota.

Lukemiani kirjoja täältä. Kirjavalintani kertovat minusta varmaan paljonkin. Erään ystäväni mukaan lukemani kirjat ovat tyypillisiä miehen valintoja. 😀

Musiikki

Musiikki on elämässäni tärkeä asia. Kuuntelen paljon monenlaista musiikkia. Lisäksi laulan Kuopion Vapaaseurakunnan kuorossa kuninkaallisessa basso-äänilajissa.

Radiotyö

Luonnollisesti kuuntelen radiota melko paljon. Olen itsekin mukana radio-ohjelman teossa jo vuodesta 2004 lähtien. Olen yksi ”Hyvää iltaa Kuopiosta” radio-ohjelman toimittajista Kuopion Vapaaseurakunnan vuorolla. Ohjelma kuullaan Radio Deistä kerran kuussa. Hoidan myös ohjelman  editoinnin.

Vapaa-aika

Suurin osa vapaa-ajasta kesällä kuluu Tuusniemellä mökillä. On mukava uida ja nauttia luonnosta. Myös matkustaminen on mukavaa, kun siihen on mahdollisuus. Matkalla voi ottaa jonkin valokuvan muistoksi tai luoda äänikuvia, joita voi kuunnella Audioboom-palvelusta.